„Natural Pharmaceuticals“ nuo šiol tampa Lietuvos Regionų krepšinio lygos (RKL) generaliniu rėmėju. Čempionatas rėmėjo garbei nuo šiol bus žinomas pavadinimu „Natural Pharmaceuticals-RKL“.

Jau vienuoliktą sezoną pasitinkanti lyga su rėmėjo pagalba ketina būti dar svarbesne Lietuvos krepšinio dalimi ir pažadėjo būti labiau matoma Lietuvos krepšinio visuomenei.

„Natural Pharmaceuticals“ tikslas ne tik populiarinti savo maisto papildų produkciją, bet ir skatinti aktyviau domėtis sveiku gyvenimu būdu – subalansuotos mitybos bei fizinio aktyvumo nauda kiekvieno mūsų organizmui“, – sakė bendrovės direktorius Ulf Oldenborg.

Anot U. Oldenborg, visose šalyse, kuriuose „Natural Pharmaceuticals“ vykdo savo veiklą, bendrovė nuolatos remia įvairias, tam kraštui aktualiais sporto šakas.

„Krepšinis – nuo senų laikų populiariausias sportas Lietuvoje, turintis giliai įsišaknijusias tradicijas, tad nenuostabu, jog čia pasirinkome remti būtent šią sporto šaką“, – teigė bendrovės direktorius.

Pasak RKL prezidento D. Gudelio, šis bendradarbiavimas ne tik padės užauginti naujus Lietuvos krepšinio talentus, bet ir skatins fizinį aktyvumą bei susidomėjimą krepšiniu mažuose Lietuvos miestuose bei miesteliuose, kuriuose užimtumo klausimas ir įvairios sportinės veiklos skatinimas yra ypatingai svarbus.

„Tikime, jog šis bendradarbiavimas leis kartu sėkmingai siekti užsibrėžtų tikslų bei užtikrins lietuviško krepšinio augimą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų!”, – sakė RKL prezidentas.

IMG_6672IMG_6706IMG_6687 IMG_6649 IMG_6645 IMG_6640 IMG_6622 IMG_6605 IMG_6601 IMG_6570 IMG_6580 IMG_6592 IMG_6599




September 3, 2015